Premieutdelingsfest for jolleseilerne vel gjennomført. Eriksens minnepokal gikk til Nela Grala.

Optimistseilere 2018 flankert av foreningsleder Inge G Bøen og regattasjef Andreas S Larsen

​Noen av våre optimistseilere flankert av foreningsleder Inge G Bøen og regattasjef Andreas S Larsen

Peter L Larsen
29.10.2018
Søndag 28.10. hadde foreningens jolleseilere sin premieutdelingsfest på Seilerhytta, med utdeling av vandrepokaler, heder og ære.

En fin gjeng av seilere, trenere og foreldre satte kurs over fjorden til Seilerhytta på en kald men fin søndag ettermiddag, hvor peiskos, varm kakao, god mat og premieutdeling ventet.

Bronse-, sølv- og gullror etter endte kurs ble høytidelig tildelt av trenerne, mens vandrepokaler ble utdelt av foreningsleder Inge G Bøen og leder i regattastyret Andreas S Larsen.

Klubbmestere i jolleklassene ble:

Optimist A:  Erik Bøen

Optimist B: Nela Grala

Laser 4.7: Ingrid Bøen

Clara og Erik F Eriksens minnepokal for optimistseiler med størst fremgang: Nela Grala

"En fornøyelse å være leder for en slik trivelig gjeng" sier leder i jollestyret Therese Giske Søvik, og takker for en flott sesong, i det hun minner om at jolletreningene fortsetter på lørdagene fremover, mot "Hardhausen" i slutten av november.