Tre Ålesundsseilere i NC4 for optimist i Bergen. Erik Bøen med karrierebeste i NC-sammenheng og solid 2.plass.

Ålesundslaget til NC4 2018

​F.v. Erik Bøen, Georg Grønfur og Maja Anine Moen, alle fra ÅS klare til dyst i NC4 2018 i Ran Seilforening ved Bergen.

Inge Andre Moen
23.09.2018
Ålesunds Seilforening deltok i helgen 22.-23.09. med tre av sine beste optimistjolleseilere i NC4 som ble arrangert av Ran Seilforening i Anglevik utenfor Bergen.

Regattaen var preget av varierende forhold, og noe venting p.g.a sterk vind – da ekstremværet Knut feide forbi. Erik Bøen var den av våre som taklet forholdene best, og som etter en litt utfordrende sesong landet en sterk 2.plass sammenlagt for helgen – kun slått av Markus Berthet fra KNS.

Maja Anine Moen og Georg Grønfur leverte også høyst akseptable resultater i feltet som talte 54 startende båter.

Lagleder og trener for Ålesunds Seilforening var vår egen Thomas M Kolstad.

Ålesunds Seilforening gratulerer med strålende innsats og flotte resultater!